Programele Bisericii

Programul Serviciilor Divine
  • Marți - orele 18-20 Rugăciune
  • Joi - orele 18-20 Evenghelizare și Studiu Biblic
  • Duminică - orele 10-12 Serviciu Divin
  • Duminică - orele 18-20 Serviciu Divin
  • Prima Duminica seara a lunii - Cina Domnului

Serviciile Divine la Biserica Maranata

Vă invităm să vă închinați cu noi in programele principale de Duminică dimineața de la orele 10 și respectiv seara de la orele 18 . Aceste doua servicii sunt dedicate hrănirii spirituale pe care Dumnezeu o face prin păstorii Bisericii Penticostale Maranata.

În cursul săptămânii ne întâlnim Marti de la orele 18 la rugăciune și părtășie iar Joi avem evenghelizare si studiu biblic cu accent pus pe cunoașterea bibliei prin studiul aprofundat.

Păstorii bisericii noastre au mai multe bisericii arondate bisericii noastre care trebuie să le viziteze. Domnul Isus vorbește despre holde "care sunt albe… gata pentru seceriș." (Ioan 4:35). Ele arată spre lumea din jurul nostru printre care sunt și săraci , necăjiți, orfani și văduve, oameni singuri și bolnavi. Sunt peste tot suflete pierdute, pregătite pentru a fi evanghelizate.A sosit timpul potrivit pentru implicare în salvarea celor nemântuiți. Atât de important și urgent este lucrul acesta încât EL strigă: “Mare este secerişul, dar puţini sunt lucrătorii! Rugaţi dar pe Domnul secerişului să scoată lucrători la secerişul Lui.” (Matei 9:37-38). Dacă doriți să ne sprijiniți în această lucrare noi vă așteptăm. Proiectele misionare ale bisericii sunt derulate prin Comitetul de conducere al bisericii Maranata. Pentru mai mulet detalii trimite-ti un mesaj folosind formularul de la pagina de contact.

Citirea Bibliei

Vrem ca în acest an să puteți începe citirea Bibliei după un plan care îl avem pe pagina noastră. Citirea Bibliei este necesară în procesul de creștere în cunoașterea Lui Dumnezeu și un creștin nu poate face excepţie a nu o citii .

citeste

Cerere de Rugaciune

Trimite-ne cererea ta de rugăciune in formularul care poate fii accesat mai jos . Ne vom ruga pentru tine! Datele dumneavoastră si cererile vor fi păstrate confidențiale.

citeste

Crezul Bisericii

Credem că Biblia sau Sfânta Scriptura este Cuvântul lui Dumnezeu fără greseală și singura noastra norma în viața de credință. Biblia sau Sfînta Scriptura, compusă din Vechiul Testament si Noul Testament, este insuflată de Dumnezeu (2 Tim. 3:16; 2 Petru 1:20-21).

citeste

Harta si Directii


Versetul Zilei

Citeste Biblia cu noi

Gandul zilei